Még nincs címe a könyvnek.

Regényproject - közösségi történetalkotás

Regényproject - közösségi történetalkotás

Elöljáróban

2015. július 02. - T. G.

Kedves mindenki!

Az életem és az események néhány szálának összefonódásából keletkezik ennek a blognak az ideiglenes, vagy netán végleges szövete. 

Egyrészt rég óta foglalkoztat a közösségi írás lehetősége, ahol az olvasó magába a szövegbe tud beleavatkozni, javítani, rajta. 

Másrészt van egy hamvába halt regényem, ami mögül aktuálisan kifogyott az emócionális muníció, hogy írjam. Ehhez az kellene, hogy Programozók programozzanak, életre kelteni igyekezzenek ezt a világot - legalábbis a történet második könyvre tervezett részét. Talán a közösségi írás mint szociális háló, megfelelő hátteret nyújt majd a történet tényeleges megvalósításához.

Harmadrészt Kedves pont olvasgatott nekem részleteket egy funfiction oldalról, ami fókuszálta bennem az energiákat, hogy eme blog vajódásán átsegítsen. 

A terv az, hogy meghívok néhány ismerőst, akik szintén meghívnak talán néhány ismerőst, akikkel közösen beszélgetve alakítanánk a történeten. Ehhez írni szerető, kis számú olvasótábort szeretnék, nehogy a sok idea felőrölje a cselekvést. E mellett valószínűleg lesznek metabejegyzések, ahol egy-egykérdést, témát járhatunk majd körbe. 

Az ide felkerült anyagokat - bár részint a vélemények alapján alakulni fog- saját szellemi tulajdonnak tekintem, és emígyen copyrightosak. Ennek függvényében kérlek az itt található tartalmakat ne oszd meg facebookon, se részei, se egésze ne száguldjon át a neten ellenőrizhetetlenül. Tekints kérlek rá, mint egy olyan írásra ami nyomtatásba fog kerülni - függetlenül attól, hogy valaha is nyomtatásba fog-e kerülni. Amint megcsinálják az első holywoodi szuperprodukciót a könyves adaptációból, minden kedves olvasót ígérem meghívok egy fagyira. 

Köszönök mindent előre is:
Gergő 

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyproject.blog.hu/api/trackback/id/tr667591334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása